Smalbollar


En smalvariant av de älskade chokladbollarna där smöret är utbytt mot lättkesella. 


Rör ihop ingredienserna. Rör sist i kesellan och vattnet. Forma bollar och låt de sedan stelna i kylen.


3 dl

havregrym

1,5 dl

kakao

4 msk

strösocker

1,5 tsk

vaniljsocker

1 krm

salt

1 dl

kesella, lätt

2 msk

vatten



Kommentarer
Postat av: Leffe

Sabba inte det sista feta och smakrika som finns kvar i världen, snart ska väl det goda sockret bytas mot fruktsocker eller aspartan. Håll på traditionerna, jag säger som alla gamla arbetare så har vi aldrig gjort förr.

2008-06-13 @ 08:26:56
URL: http://lafe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0