Båthelg

Sommarn'...vart tog den vägen? Tycker det har regnat i flera veckor nu. I dag ska vi i alla fall göra ett försök och ge oss ut med båten över helgen. Mig gör det inte så mycket om det regnar - man kan alltid tända ljus, läsa en bra bok och bara mysa i båten. Det är gubben som sköter grillningen så för hans skull kan vi väl ändå hoppas på fint väder så han slipper stå där ute med paraply i ena handen, grill-wiskeyn i den andra och försöka gömma grillen, glaset och sig själv undan regnet.

Pratade med en båtbekant för ett tag sedan om tjusningen med att ge sig ut med båten. Vi kom fram till att bland det bästa är att man sätter på sig sina gamla mysbyxor, lämnar mascaran hemma och bara lunkar omkring precis som man är. Sådant är härligt! Har man ett jobb där man måste tänka på att se någorlunda proper ut så känns det extra skönt att inte behöva bry sig.

...............................................................................................................................................................

På tal om något helt annat - I dag skulle min pappa ha fyllt 78 år. Tankarna går till honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0